Monday, February 28, 2011

hm . my current mood now ? so sangat marah dan paling penting , lebih BAHAGIA oke ! iloveyou lahh my sayang , EY ! YESS ! dia semangat baru lisz oke ! Timakasee sangat syg !

To EY : Ill always be by your side okay . will always love you and support you apapa pon oke . Remember janjijanji kita bersama oke ! keep it and prove it kay syg ? kerja gilaa ! perut awak ! hehehehe .


To Abg : Best kan jalanjalan dan spent your time nan fam adek ? harap dapat lagii yea bersamasama luangkan masa . hop everything bot abg okeoke kay ? ada masalah jangan simpan ! jangan pendam ! luahkan yea pada adek dan emma dan yang lainlain oke ? we're sibling kan abg syg ? iloveyou oke abg :)

To Sya qiera : Budak comell nehh . sehat ta ? bila lagii nehh na turun training netball ? probs dah settle belom ? tamo na sedey sedey sgt lahh kay ? kami SS club maseh wujud oke ? maseh ada yang menanti dan menyangi kamu . cuma kamu tak nampak dan ta sedar jaa akan kehhadiran orang tuh . hihihi . Senyum lahh selalu , kerana senyum awk sungguh manes ! iloveyou laahh syg !

To wazi ferra : Kanapa tibatiba ada nama yah ekk ? Hm ! memang na talk nan kau oke . sorry if kasar . Kau dah silap nak tafsir diri aku dan someone aku oke . You know nothing about us dan kau tak tahu apa yang berlaku antara aku dan dia . Aku cukup respect kau dan ckup hepii dapat kenal kau dalam our team , tapi kau hampakannya oke . Jangan jadi terlalu fikirkan diri sendiri sehingga percaya katakata orang lain sedangkan kau tahu apa hakikat sebenar yang terjadi . Sungguh ta sangka ! maafkan aku . Think carefully bout this oke ! lots and lots disappointed :(

To Kecik : Mana kau si comell tecik ? sehat ta sygkuh ? da dapat kerja belom nehh ? aku dah lepas buat exam NOSP-OSFAM ! Maybe this week masok kerja . wahhwahh . seram rasa . rindu kau lahh sayang ! sekut jaga kau dengan baek ta ? if ta , mehh sini aku ketok pale dia tuh ! jaga diri baekbaek yea sygkuh . apapa just text aku oke ? ingat ! aku sayang kau oke ! iloveyou !

To adek eruz : Adek oh adek ! macammana dengan kehidupan yang sekrang nehh ? everything oke ta syg ? linda mcamnana ? degil lagii ta dia ? jotos jaa law degil sangat oke ? kerja rerajin yea adek . sis owes doakn tok adek . jaga diri oke ! iloveyou oke !

Semua lisz sayang oke ! if ada nama yang ta tersenarai , lisz bukan lupa . but lisz malas dahh nak taip panjang-panjang nehh . Penattt ! hihihi . apapon , lisz akan selalu SAYANG dan RINDU korang semua oke ? iloveyou all lahh sayang !

Byeebyee :)
<3 Nley .

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction