Tuesday, August 23, 2011

mood

i've no entry to share for .
i feel like to cry now .
it was so hurt and sick much .
Leave me alone !
So sorry :(
Read more ...

Wednesday, August 10, 2011

talking about something ...

To my dearest peeps ,
THANK YOU sebab sudi jadi my follower belog buruk nehh :)
Thank You so much oke . Rajin-rajin lahh blogwalking .
Leave your link and lisz akan follow your blog back oke babe :)

Tonight rasa sesuatu yang amat menyedihkan . But i don;t know what is the feeling about . Just feeling that i am so bad , so rude , so digusting , so stubborn and so PENING dengan diri sendiri . What should i ?

That day ada posted about '' Happy Forever Relationship to my Ex-Beckham '' . This guy the one yang closed dengan Lisz before . Dia kawan yang cukup dan teramat baik . Now nehh dia dah punyai pasangan setelah lamanya being as a SINGLE status . Semoga Berbahagia yea kawan , jangan lupa jemput saya makan nasi minyak awak yea nanty . Telah saya lupakan segalanya yang indah :(

To kawan yang berada di laut sana . Ikin sihat kan ? Hope that sihat selalu . Denga khabar awak gumok heh disana . Wahh wahh , senang hati yea kat sana heh . Take care yea awak . Ingat yang tersayang . Selamat Bekerja dan bekerja lahh dengan selamat :)

Kawan-kawan menular saya , Zulfakar , Walid , Syukur dan siapa lagi heh ?  Menular or mengular ? Confusing . Biasa lahh umur baru setahun jagung kan . hehehe . Perasaan much ! Jangan ular-ular lagii yea . Kita kena kuat bekerja taw . Nanti macamana nak dapat duit . Hehehehe . Korang memang BEST !

To abgkuh di site , Abg Gulamor dan Abg Salam . Saya sayang awak berdua . Terima kasih kerana sentiasa ambil tahu dan amek berat tentang diri saya dan kerja saya . Saya happy dapat mengenali abg-abg berdua yang amat baik , kacak , peramah dan sporting ini . Thanks abgkuh sayangs !

To pencinta setia , everything oke kan Mushy ? Rindunya dekat awak . Awak jaga saya bagai menatang minyak yang penuh . Kadang-kadang tak tahu kenapa airmata nehh mengalir tiba-tiba untuk awak . Saya SAYANG awak yea cik comott . Thankyou coz sentiasa ada dengan saya di waktu saya susah dan senang ! ILoveYou sayang !

Kepada yang lain-lain , lisz bukan lupa korang tapi lisz dah hampir-hampir tertidur depan komputer nehh . Banyak yang nak lisz bebelkan . Tapi telah tiba masanya untuk lisz tidur . Nnati kena marah sebab tidur lambat . hehehehe . Harap tidak berkecil hati yea . Lisz sentiasa ingat sesiapa yang selalu ingat tentang diri lisz .

I Love You All and I Miss You All so Badly :)
Read more ...

I GOT RED ROSES !

Wahh wahh peeps :) i got RED ROSES from her lahh . Who is she ? She is Emma Malina bt Md.Yunos lahh . My best ever partner tuhh . Dia bagi bunga tuh sebab dia nak mintak maaf atas segalanya . Kesilapan-kesilapan yang telah buat saya terluka dan sedih dalam hidup ini . The roses was so beautiful macam tuan yang bagi bunga nehh jugak kan kawan-kawan ? Comel dan cute macam tuan tuhh . hehehehe . LIKE LIKE LIKE dan LIKE banyak-banyak lahh ! Merah pulak tuh kan . GERAMNYA ! 3 Roses means ILoveYou So Deeply :) Thank You so much yea awak cik comott !

My question untuk this entry :

Ada sesiapa nak bagi bunga-bunga cinta ini macam dia bagi dekat saya ?

Looked here , My Roses ! I love it :)



Read more ...

AGAIN , SHOPPING :)

Hello peeps , 
Yesterday pergi shopping sikit dekat some places .
Kotaraya ( First Lady ) , dan Jusco Bukit Indah .
Duadua tempat yang akan saya pergi untuk bershopping .
Kalau nak baju kurung yang simplesimple , lisz suka sangat beli dan carik dekat First Lady jaa .
Tak mahal dan berpatutan . Tapi memang cantik-cantik oke .
Try pergi tengok dulu oke ?

Dekat jusco Lisz beli kasut sarung Vincci warna merah taw .
Thats my favourite color !
Beli kemeja 2 Helai . 1 untuk adek dan satu untuk Lisz lahh . hehehe .
Dekat sini pon cantik-cantik taw . Pergi lahh tengok . BEST !

Thank you to my pencinta setia si comot Emma Malina Md.Yunos :)
Sharing is caring kan .
Now nehh lisz just ada dia yang sentiasa memahami dan jaga lisz dengan sebaiknya taw .
I'm the lucky one !
Ada sesiapa yang boleh layan kerenah Lisz nehh macam emma tahan dengan sikap cerewet dan manja Lisz ?
Just asking everyone . hehehehe .





Inilah akibatnya apabila gila bergambar . Mana-mana pon jadik . hehehehehe .

I LOVE YOU sayangs :)

Read more ...

Monday, August 8, 2011

Tidur dalam meeting !

Here here , shouting from me !

Ada orang tidur dalam meeting room tadi pagi around 9am .

Pity to him . But apa boleh buat , action anda telah di tangkap oleh saya !

wahhh . hahahahahaha . Tengok ini gambar dekat bawah .

konon-konon baca minit meeting or pening lahh kan . pigi dahh macha ! hehe .

* kepada yang lain-lain , jangan tidur yea semasa dalam meeting .

nanti jadi mengong dan gilaa macam ini orang . hehehehehehe .

So sorry . lalalalalalalalalala :)

Current mood : Padan muka kau keding ! suka aku ! hehehe :)



Read more ...

HANGOUT and SHOPPING :)








Happy dan amat menyeronokkan !

i want more more and more .

More picture in Facebook .

I LOVE THEM SO FREAKIN DAMN :)

Read more ...

Friday, August 5, 2011

I'M FELT THAT ...

1) We always ignore the ones who adore us , and adore the ones who ignore us .
2) The hardest to do is waking up without you .
3) and why her ? She taught me how to love , but not how to stop .
4) Don't cry because it's over , smile because it happened .
5) I miss you more than you'll ever know .
6) Listen to your heart before you tell her/him goodbye .
7) I would give up everything for one moment with you , for one moment is better than a lifetime of not   knowing you .
8) Our sweetest songs are those that tell of the saddest thoughts .
9) I hate this feeling . it's one I know all to well , it's thing called heartbreak and it hurts like hell !


" Wherever you are, you'll always be in my heart "

Read more ...

PRESENT FROM HER .

Grants from THE LOVERS :



What is the picture above ?
This is a my Favorited chocolate , Ferrero Rocher and Necklace with couple locket .
Gave by Emma Malina bt Md.Yunos .

The necklace was so so beautiful !
Locket also !
We wear the same locket .
Thank you so much for this sayang :)

Favorited chocolate ?
Eat alone by myself lahh . 
* Not enough for me if shared with anybody . hehehe .

Why would she buy all this for me ?
and why no others do this for me , like her done to me ?
She was so special to me , so special much !
You mean to me si comott !

'' The best way to mend a broken heart is time and girlfriends ... ''

Again , THANK YOU so much !
i love you my Mushy Bucak :)

Read more ...

LISZ WORE SNOW CAP ?

Sound nicely kan kan ? Ayuh ayuhhh . Lets story to you all .
I bought this '' Snow Cap '' at The Zone , Stulang JB .
Normal Price RM 32.00 , After less just tinggal RM 16.00 . Murah dan cantik kan ?
Tunggu apa lagii ? Go cepat cepat . Nanti habes . hehehe .
Cantik or tidak saya pakai , its up to me . 
This is our first time lisz pakai ''Snow Cap'' nehh .
and RED is my favourite color !



My best ever partner in my life ! i love you Mushy Bucak :)

Read more ...

Monday, August 1, 2011

ALREADY PAST !


I'm gonna missing our past STORIES .
Hope that our past love story can will lead me back as before :(

* To her : i missed the old her and please give me back my old best ever partner in my life !
Please , make it changed ! i;m waiting :(

Read more ...

Fasting Day ...

Hello Everyone ,
I'm wishing you a very Good Night okay . Sleep tight and sweet dream .
For muslims , remember don't forget to wake up for sahur dan fasting okay .

My first day fasting today was successful !
Waiting for the next day ...

I bought a bit clothing today . Cantik di pandangan mata y memilih .
Money on the way untuk HABES ! How is it ?

I miss you Ema Malina Md.Yunos .

Happy Fasting to abg Salamulamin .

Read more ...

HANGOUT AND SHOPPING :)

LOCATION : Jusco Tebrau , Larken , Plaza Angsana , and Jakel Skudai only .
VICTIM BY : Ema Malina ( Mushy ) , Adek , Alang Iwan and ME !

After all this , lisz send my adekadek yang na balik dia orang punya hostel balik at Larkin . Adek tecik na balik THO , Kluang dan Alang iwan balik ke Melaka . We bought some of clothing for this year punya Hari Raya . Here some photo's has been snap by kami during the day . * No photo's with Alang Iwan sebab dia ta berkesempatan na ambil gambar . hihihihi .



Selipar kami and Mushy bought that couple ring for me . TQ Sayang !
So beautiful ring i got and I Love You :)


Kami Gilaa Gambar kan :) i Love You lahh sygs !



Some of picture with them . I was so enjoyed this time . I want more and more !

Read more ...

To everyone here :)


" HAPPY FASTING "

I Love You Mushy :)
Read more ...
nlad
A women with a different kinds of addiction