Wednesday, August 10, 2011

talking about something ...

To my dearest peeps ,
THANK YOU sebab sudi jadi my follower belog buruk nehh :)
Thank You so much oke . Rajin-rajin lahh blogwalking .
Leave your link and lisz akan follow your blog back oke babe :)

Tonight rasa sesuatu yang amat menyedihkan . But i don;t know what is the feeling about . Just feeling that i am so bad , so rude , so digusting , so stubborn and so PENING dengan diri sendiri . What should i ?

That day ada posted about '' Happy Forever Relationship to my Ex-Beckham '' . This guy the one yang closed dengan Lisz before . Dia kawan yang cukup dan teramat baik . Now nehh dia dah punyai pasangan setelah lamanya being as a SINGLE status . Semoga Berbahagia yea kawan , jangan lupa jemput saya makan nasi minyak awak yea nanty . Telah saya lupakan segalanya yang indah :(

To kawan yang berada di laut sana . Ikin sihat kan ? Hope that sihat selalu . Denga khabar awak gumok heh disana . Wahh wahh , senang hati yea kat sana heh . Take care yea awak . Ingat yang tersayang . Selamat Bekerja dan bekerja lahh dengan selamat :)

Kawan-kawan menular saya , Zulfakar , Walid , Syukur dan siapa lagi heh ?  Menular or mengular ? Confusing . Biasa lahh umur baru setahun jagung kan . hehehe . Perasaan much ! Jangan ular-ular lagii yea . Kita kena kuat bekerja taw . Nanti macamana nak dapat duit . Hehehehe . Korang memang BEST !

To abgkuh di site , Abg Gulamor dan Abg Salam . Saya sayang awak berdua . Terima kasih kerana sentiasa ambil tahu dan amek berat tentang diri saya dan kerja saya . Saya happy dapat mengenali abg-abg berdua yang amat baik , kacak , peramah dan sporting ini . Thanks abgkuh sayangs !

To pencinta setia , everything oke kan Mushy ? Rindunya dekat awak . Awak jaga saya bagai menatang minyak yang penuh . Kadang-kadang tak tahu kenapa airmata nehh mengalir tiba-tiba untuk awak . Saya SAYANG awak yea cik comott . Thankyou coz sentiasa ada dengan saya di waktu saya susah dan senang ! ILoveYou sayang !

Kepada yang lain-lain , lisz bukan lupa korang tapi lisz dah hampir-hampir tertidur depan komputer nehh . Banyak yang nak lisz bebelkan . Tapi telah tiba masanya untuk lisz tidur . Nnati kena marah sebab tidur lambat . hehehehe . Harap tidak berkecil hati yea . Lisz sentiasa ingat sesiapa yang selalu ingat tentang diri lisz .

I Love You All and I Miss You All so Badly :)
nlad
A women with a different kinds of addiction