Monday, September 12, 2011

A bit from me here .

Hai , SELAMAT HARI RAYA oke to everyone . Sorry late sgt wish to you all . Sebab ta berkesempatan na update my blog nehh . Busy sgt dengan kerja . Today dapat update sebab ta kerja . Sebab period pain . Semalam pergi kerja . Suddenly my blood came out . Tak rasa nak period sebab baru 1week lepas period kan . So many blood came out . Sampai tembus ke baju . Senggugut yang amat teruk yang penah lisz hadapi semalam dan hari ini . Ta larat dan ta boleh na bangun dan bergerak . Sumpah ! Sakit gila ! Macamana sekarang ? Kurang sudah dari pagi tadi . Just mampu menangis dan mom bagi ubat , tapi tetap berdegil tank makan . Alasan sebab takot ubt . Apa-apa jaa lahh kan . Period this time betul-betul memenatkan . Tatw kenapa seteruk ini . Ta pernah lagi macamni . Egt na pegy check dekat klinik . Tapi ntah lahh . Just mampu tok bertahan sedaya dan semampu yang boleh . Lisz dah tank talk pape . Cuma maseh lagi buntu dan kusut . Be strong lahh lisz ! Tuh yang kawan-kawan bagi semangat . Tapi ? Dia ? Hm . Just forget it . Just cuba tok jalani hidup nehh macamna dia boleh dan mampu jalani hidup nehh tanpa Lisz . Lisz harap yang terbaik untuk kehidupan yang akan datang . Sama-sama doakan untuk lisz oke ? Hati ini maseh kekal untuknya selamanya . Cukup dia tahu yang Lisz sekeluarga rindukannya . Tertanya-tanya akan kehadiran dirinya di rumah yang kecil ini . Moga dia ta lupakan kami disini . Airmata ini dah tiada nilainya lagii dah . Hm . Semoga segalanya akan kembali pulih kelak . 

My quotations foe this entry :


I try to talk to you, but I don't know what to say. I am afraid you don't want me to say anything. So I don't. But inside of me there are words waiting to come out.And tell you how I feel-like how I miss you. And how I love you despite my broken heart.And how I need you in my life. And especially how much I want you.But those words may forver stay in my heart-locked inside.Sometimes I wonder if there are words locked inside you too... but I'll never know.

2 comments:

S'kor D'Red said...

Hishh...crita dalam sluar ni...nama pon perempuan kan...biase la Tu..be strong..

Miss Lisz said...

hehehe . kepo lahh dia . macam pernah alami jaa ?

nlad
A women with a different kinds of addiction