Monday, September 19, 2011

Hari ini ?

Salam dan Selamat Malam to all my dearest peeps :)
Sweet dream and have a nice sleep yeah peeps .

Today tiada aktiviti yang dapat lisz kongsikan . Si pencinta pelik nehh mula membuka ruang untuk berhadapan dengan segelintir orang yang sibuk bertanya tentang cinta yang lepas . Wahhwahh , maseh perlukah untuk lisz persoalkan dan menceritakan segalanya ? Tidak perlu itu semua lagi lahh . Terpulang pada si dia samada untuk menceritakanya atau pon tidak . itu hak dia . Lisz tak pernah halang o sebagainya . Betul atau tidak tanggapan orang pada keretakan cinta yang dulu ini , hanya lisz dan dirinya sahaja yang tahu . 

Seterusnya hari ini selepas balik kerja , lisz dan  family bersiapsiap untuk pergi ke beberapa open house kengkawan .Pergi rumah kawan kaka lisz , wedding . Send my adek at Larken . Dia na balik Melaka . Then pergi Al-Ikhsan . Lisz dan adek buy new shoes ! 

Lisz now baru sahaja balik dari Taman Scientex . Rumah kaka ipar my besties . Now nehh lisz just ada dia sahaja . Suka duka lisz dengan dia now . Lisz tank ada pape ikatan . Lisz tank membebankan sesiapa . Single mungkin adalah yang sgt terbaik untuk lisz kenal diri dan matlamat diri lisz sebenarnya . Apapun tanggapan dan pandangan orang terhadap perkara yang lepas , lisz ta pertikaikan . Itu hak masingmasingkan . Kita hanya mampu buat yang terbaik dan jady yang terbaik .

Tiada apa yang na lisz coretkan lagi untuk tatapan semua , lisz tidur dulu yea . Mengantok sudah . Jumpa lagi di entry terbaru akan datang . Salam mesra dari si pencinta pelik :) * Happy Anniversary you :) 19hb September 2011 .

Keadaan sekarang :
Dalam proses perjalanan untuk lisz mendiamkan diri ini buat sementara waktu dan tidak mahu terikat dgn sesiapa pon .


No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction