Wednesday, October 12, 2011

Blogging is my life away

Salam dan Hello to all peeps :)
A very nity night okay . Sweet dream and sleep tight like me . hehehe .
Do mimpi lisz taw taw . Flying kiss goes to your cheeks !

Blogging is my life away ? Yess , absolutely true ! Macam anda semua jugak kan ? Boleh ke hidup tanpa blogger nehh especially for those yang memang kaki blogging lahh kan . Is that true ? So gimme five and my blog are my everything okay !

So lisz baru balik dari netball training at Stadium PG . Almost 2days dah dekat stadium termasok semalam Friendly Match dgn MAKSAK team from Johor . Memang terbaik lahh ! They play saved ! 

Rasa tercabar dan sedih dengan orang disekeliling lisz nehh . Blogger , blogger dengar ta rintihan hati lisz nehh . Tada kau aku ta tahu na mengadu dekat sapa wehh . Hope that blogger boleh setia dgn Lisz macamana Lisz boleh beribu kali ganda setia dgn you taw my blogger .

Tengku Azhani , i miss you so badly sygs ! You dekat Kl jaga diri baik-baik oke . Dia the one yang selalu care , pedulik dan kesa about lisz . Banyak support dan seorang yang teramat matured dalam segala pemikiran dan keadaan . I love the way she treat me as her someone girl . i want more than that syg . hehehehe .

Mr.Saifulizan , apa sehh yang berlaku antara kita now ? kata Teman Tapi Mesra . Tapi ta semesra dulu kan ? i miss the past of part of kita taw ta . How about you syg ? My heartbeat nehh semakin melukakan lisz dan always buat lisz sedih . Why ? Jangan macamni lahh syg . Saya happy bila bersama awak taw ta . Awak akan tetap ada dengan saya ta ? Hm . Saya tank hilang teman sehebat awak syg ! Jangan pergi dari hidup saya ! Please okay ?

Lisz rindukan mereka-mereka yang sentiasa ada dgn saya dan Lisz sayangkan durang semua taw ta . Hope that abgkuh syg , Abg Salam sehat hendaknya di nun jaoh disana . To syukur , si keding , just waiting yeah . Hadiah ta beli lay nehh . Byk sgt komitmen nehh . Hope faham oke ? To kawan-kawan lain yang always alert about me , Zulfakar , Cha Sulaiman , Ej Gilerr , dan lain-lain lagy .

TAKZIAH to abg Razman yang jaga East Module GK Project ! Him mom passed away . Berikan sumbangan dengan sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah ibunya yang nun jauh disana tuh . Tuhan lebih menyayanginya abg . Letting her go okay ?

Banyaknya cakap ? Mata dah nantok . Engat na update lagyy . Tapi masa tidak mengizinkan pulak . Masa untuk tidur dah nehh . Besok na kerja kan .

I love you so much to everyone !

My task :
Masih kusut dan buntu utk mengenalpasti apa kehendak dan kemahuan diri sendiri ini .



2 comments:

S'kor D'Red said...

For ur task: Tepuk dada Tanya selera or tepuk dada tanyala saya. =D

Miss Lisz said...

Tanya anda ? kenapa sehh ?

nlad
A women with a different kinds of addiction