Tuesday, October 18, 2011

Musuh dia ?

Hm . Blogger . Thank you to pembaca yang sudi jenguk , singgah dan reading my belogg buruk nehh . Rasa dihargai sangat sebab ada pembaca yang setia dan masih ada yang tidak jemu-jemu memberi komen dan meninggalkan jejak anda selepas menerjah belogg buruk Lisz nehh . Terima kaseh yea .

Silent Readers ? Ouch ! Tidak tahu siapa , tetapi ? Lisz ucapkan bebanyak terima kasih jugak sebab selalu rasa ingin tahu untuk next and next post entry belogg nehh . But so sorry entry untuk setiap kalinya adalah kurang menarik untuk dibaca sebab lisz tada idea . Masa teringin na berblogging macam-macam idea keluar . Bila dah sign in untuk new post , idea sume hilang entah pergi ke mana .

Lisz sedih dengan tindakan dia . Boleh ta kalau Lisz dah tank join futsal sebab dia ? Kalau lahh dia dah tank main futsal sebab lisz , so better lisz surrender dulu . Sebab dia lagy penting untuk team futsal ini berbanding lisz . Mengalah atau mengundur bukan bermakna kita tewas . Tapi lebih baik ''disisimu ku terdiam seribu bahasa...'' macam lagu tema belogg buruk nehh . Kalau main pon sama jaa rasa seperti disisihkan . Satu team tapi disisihkan macam apa dahh . Mintak bola pon tank bagi . Apa sehh macamtuh ? Hm ! Seriously dah tawar hati na main futsal lagyy .

Lisz memang kasar , biadap , bersikap kurang ajar , bermaki-makian dengan dia . Tapi itu semua bersebab dan sumenya adalah perkara lepas . Dia dah dapat kehidupan yang seperti yang dia impikan apa . Dia ada life dia and lisz ada life lisz . Lisz ta ganggu dia pon lahh . Dia buat lisz macam musuh ! Apa sehh ?

Tak tahu kenapa na post entry nehh . Sebab rasa geram sangat . Tapi itu hak dia . Lisz nehh siapa dan apa kan pada nya . Its up to you lahh na anggap lisz nehh apa . Semua yang berlaku ada hikmahnya . Ta salah kan kalau kita still boleh berkawan dan bertegur sapa . Hina sangat agaknya lisz pada pandangan dia . Jijik sangat agaknya lahh kan . Rasa tersenyum bila tengok orang lain boleh care dan berkawan dengan ex-ex mereka semula . Berkawan tiada masalah kan ? atau memang diri ini dah tada langsung sebagai kawan padanya ?

Its okay . Apapon , lisz rasa dah tiba masanya untuk Lisz buat apa yang patut lisz buat . Just postif thingking yang sememangnya dia bahagia dan selesa dengan kehidupannya yang baru . Lisz just mampu doakannya . 

Maafkan diri ini dengan apa yang terjadi sebelum ini . Be profesional oke . Lisz ta pernah diminta untuk menjadi musuh atau menjadikan anda musuh di dalam hidup ini . Kita hanya lahh manusia biasa yang sering melakukan kesilapan samada sedar atupun tidak sedar .

Curret Mood :
Orang akan tetap blame kita tanpa henti ke ? Mengecewakan betol :(

3 comments:

S'kor D'Red said...

Chill aje...kn ramai lg org yg kita bole kawan...

Miss Lisz said...

yess . betol . saya sokong !

sHieRa cAkAp said...

Em... biarkan lah dia.. mungkin dia lebih baik begitu. Lisz tabah ok!

nlad
A women with a different kinds of addiction