Tuesday, November 15, 2011

Menghilang ?

Hello peeps :P wahh ! lama sehh lisz ta update belog nehh . Lama sangat lahh hai kan . So sorry sebab lisz tada masa na update belog . Busy sgt dengan kerja dan training oke . So sorry sebab menghampakan pembaca untuk entry-entry yang dinanti . Now , lisz coming again !

Sepanjang ta update belog nehh . Pelbagai yang lisz hadapi dalam hidup . Sangat-sangat merumitkan . Selalu minta masa untuk lisz ada bersama belog , tapi masa tidak mengizinkan . Apa yang lisz mampu buat ? Menangis untuk menghilangkan resah dan apa yang tersirat dihati ini . Still remember ta lisz ada cakap yang Belog is my Everything and my soul forever ! Please jangan jahat , ambil dan hina belog kesayangan lisz nehh !

Peeps , lisz need your help ! Lisz feel like to cry now . Kenapa lisz maken berhadapan dengan dugaan dan ujian yang ta henti-henti mendatang dalam hidup lisz ? Lisz ta kuat tahu ta ! Kenapa mesti ada salah faham antara lisz dan mereka ? Lisz ta punya sapa-sapa . Lisz selalu dan sentiasa mencuba berdiri di atas kaki sendiri . Semua tahu ? Itu sebenarnya yang sedang lisz lakukan .

Maafkan lisz telah mengecewakan insan-insan tersebut . Lisz buntu dan kusut dengan semua nehh . Apa yang lisz harapkan semuanya jadi khayalan semata-mata . Bukakan pintu hati ini untuk menerima segalanya . Lisz ta kuat macam semua yang harapkan lisz tabah dan sabar hadapi liku-liku hidup ini !

My dearest peeps , doakan lisz berjaya untuk menentukan apa yang terbaik dan untuk menentukan kehendak yang tersirat dihati ini . Bantu lisz untuk terus kekalkan trade mark lisz "Smile like me ." Now these dah tiada langsung senyuman tuh . Menyedihkan sungguh :(

I've no more idea to share for . Just enough .

Persoalan :
Adakah SINGLE adalah yang terbaik untuk lisz ?

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction