Saturday, December 17, 2011

3rd Day after operation .

Salam dan Selamat Petang buat semua .
Lisz berharap agar semuanya baik-baik belaka .

Today is my 3rd day after operation . How is it ? Still sakit dan membengkak yang melarat . Kenapa heh ? Berbanding dgn yang semalam , Lisz boleh lagy na bukak mulut untuk makan , but today ? Mak buatkan mihun sup pon Lisz langsung tak boleh makan sebab sakit . Even baring dekat tilam pon terasa dengung sakitnya . Agak buat Lisz takut jika apa-apa yang tidak dijangkakan berlaku . Tetapi , Lisz berharap tiada pape yang berlaku . Segalanya baik-baik sahaja kan . I hope so .

Buruk boleh ta muka Lisz membengkak macam nehh . Tadi pegy hantar kereta syukur pon dia berdekah tengok muka Lisz . Jahat taw dia . But its oke , Lisz ta kesa pon .

You can see this my pipi yang bengkak . Real look lebih jelas .


Guys , please tolong Lisz sesaat yea ? Tolong untuk doakan keselamatan dan kesihatan ayah Emma Malina , my Mushy tuh . Her dad was in hospitalized . Semalam dalam critical , alhamdulillah dah dalam keadaan normal selepas beberapa jam kemudiannya . But ayah still dekat hospital lagii . Minta untuk doakan agar ayah  Emma cepat sembuh dan sehat seperti sedia kala . Oke ? Thankyou so much peeps .

To Mushy , i'm pity to you syg . Lepas Shumy , ayah pulak kan . Satu kehebatan dia adalah kekuatan dan ketabahan dia menghadapi segala yang berlaku pada org yang disayanginya itu kan . Dia sanggup jaga apapon jua keadaan orang yang dia sayang tuh . Even kencing dan berak pon dia sanggup bersihkan . Ada ta yang kat luar sana mampu lakukanya jugak ? If ada alhamdulillah , if tada ? Hm . Beruntunglah dan hargailah orang yang mampu menjaga kita seadanya .

Hope that Ayah dan Lisz ceat sembuh yea . Pray foe me especially to Ayah oke my dearest peeps .

Thank you so much and best regards from me here .

3 comments:

sHieRa cAkAp said...

Saya doakan kesihatan dan kesejahteraan ayah Mushy u.. Semoga cepat sembuh!

sHieRa cAkAp said...
This comment has been removed by the author.
Miss Lisz said...

Thanks my dear . Kita sama-sama doakan tok ayah Musy oke . aminnn :)

nlad
A women with a different kinds of addiction