Thursday, December 1, 2011


My Heartbeat I and My Hearbeat II before .

I would like to story about this two people above that known as my heartbeat before . If jika ada siapa yang alert , Lisz ada letakkan dua orang nehh sebagai Heartbeat lisz when i'm single . Let me telling you that both of this people are sgt baik hati dan sentiasa care dan senantiasa buat Lisz tersenyum ketika Lisz sunyi sepi .

My Heartbeat I
is a Tengku Azhani came from KL . Lisz kenal juga di KL masa netball MISC 2bulan yang lepas . Tiada sebarang ikatan yang dijanjikan kerana Lisz masih tidak ready untuk apa-apa relation . Dan lisz letakkan dia sebagai Teman Tapi Mesra . Kami saling kenal-mengenali . Idw to talk so many much , nanti akan melukakan yang tertentu . Maafkan Lisz dah tidak boleh serapat or semesra dulu sebab lisz dah come back pada orang yang jaga Lisz before nehh . Forgive me jugak sebab delete all picture with you . Forgive me my dear Tengku Azhani . I'll always boleh jadik kawan you oke !

My HeartBeat II
is a Mohd Saifulizan bin Misman aka Mr.Cina Bukit gave by me . hehehe . Tuh si lelaki chinese look itu . Segalanya tentang dia adalah yang terbaik . Sentiasa menjadi pendengar dan penasihat yang terbaik dalam hidup lisz . In relationship dalam waktu yang singkat  tetapi putus ditengah jalan atas sebab Lisz ingin bersendirian . Sebab terlalu letakkan tiada yang mampu jaga Lisz macam Mushy jaga Lisz . Sai work hard untuk jaga lisz dan do every single thing untuk Lisz . Lisz hargainya sgt . Mungkin tiada rezeki untuk kita terus bersama dan apa yang selesa adalah Lisz letakkan dia sebagai Teman Tapi Mesra Lisz yang paling teratas dalam hidup Lisz sebab sukar untuk Lisz miliki kawan lelaki seperti dia . Maafkan Lisz jika mengecewakanmu yea Mr.Cina Bukit yang berhati mulia ini .

Apa yang menyedihkan adalah sesuatu yang tidak disangka berlaku ke atas diri lisz . You know what ? That day lisz akan pergi ke KL bersama pemain-pemain bola jaring dari JB , kami menaiki bus express dari Pusat Bandar . Setibanya bus , Lisz naik dan pengurus mengigatkan akan E-pass pekerja yang perlu dibawa untuk kegunaan game tersebut . Lisz minta bantuan drpda Sai sebab lisz perlu balik ke rumah untuk mengambil E-pass tersebut dan pergi mengejar dimana bus berada , respon yang menyedihkan dan teramat mengecewakan . Finally , Lisz ditinggalkan seorang diri di tepi Highway selepas tol Skudai oleh Sai sebaik sahaja Lisz turun dari keretanya . Sumpah ! Sangat menyakitkan dan airmata yang menemani Lisz ketika itu . Alhamdulillah bus yang Lisz nanty tiba dan alhamdulillah selamat lisz bersama kawan-kawan yang lain .

Adakah kerana Lisz dah berakwan balik dengan Emma adalah punca yang kita masih tidak boleh berkawan ?  Tiada apa yang harus diperkatakan lagi . Jutaan terima kasih Sai . Ta sangka sampai sedemikian rupa awak perlakukan saya . Saya redha dan saya tahu siapa saya pada awak . Awak tank friend forever dgn saya kan ?

Lisz mampu mengadu dan merintih pada Mushy . Mushy sentiasa ada dengan Lisz . Thank you so much Mushy ! Sai dah naik laut . Offshore di Tangga Barat , Terengganu . Next year baru dia turun Pasir Gudang . Lisz sentiasa doakan kepergian dan kepulangan Sai oke . Lisz tahu ada sebab kenapa Sai berang dengan Lisz . Its oke . Sai tetap my TTM oke ! Jangan putusi nya . Keep it everlasting !

The fact are :
No more both of this HeartBeat and only one forever Heartbeat is Emma Malina Md.Yunos .
My best ever Ttm is Mohd Saifulizan Bin Misman . Fullstop !

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction