Monday, December 19, 2011


Blue Flower High Wedges Sandle .

Hihihi . Kenapa Lisz na kepo sgt nehh tunjuk-tunjuk new wedges nehh ? Its up to me lahh . 
Bellog Lisz , apa Lisz na update , Lisz punya suka lahh oke ? Sorry if so rudely here .
Bersahaja boleh ? hehehe .

Lisz sukaa akan type of wedges yang macam diatas tuh . Cantik kan ? Agree ta dengan Lisz ?
Actually na yang warna merah but tada ponn . Its oke lahh . yang nehh pon cantik kan .

This wedges beli dekat Summit jaa . Harga yang berpatutan sebab my Mushy yang belikan . hehehehe . Thank you so much Mushy sebab belikan wedges nehh . Nanty belikan banyak-banyak lagy oke ? Boleh buat koleksi banyak-banyak . Buhsan dah tengok kasut yang sama jaa dipakai bila hangout kan .

* Peeps , boleh state here any wedges yang korang rasa cantik untuk Lisz beli . 
Agak susah lahh kan na carik wedges yang macam kita na kan ?

Again , thank you so much sayang .
Terima kasih yang banyak yeah .

I love you Mushy :)
Thats all .

1 comment:

sHieRa cAkAp said...

loved.... try nose @ vincci.. ada wedges yg cantik2 n affordable..

nlad
A women with a different kinds of addiction