Thursday, December 1, 2011

MMHE Petronas Netball Match


MMHE Petronas Netball Players 2011 .

Ahaa . We all playing at Bangi . Six players from Jb and other from Misc KL . Mereka such as the best players taw . Even ada perbezaan usia , tapi kepala semua memang rock gilaa oke . Apa yang paling tidak mengecewakan adalah , kami dan kami adalah johan Pertandingan Bola Jaring ini . Congratulations to our team ! Tempat peginapan yang disediakan adalah sgt memuaskan tawuk . Rasa macam tank balik jaa . hahaha . Elaun pon besha . Wahh . Demand lagyy .

My friends Ajim play for futsal . Dukacita sebab kalah pada perlawanan akhir DAN Ajim team dapat tempat kedua . Apapun , korang dah do the best kan . Tada rezeki na duduk di tempat pertama kan . Nice try and Congratulations too !

After game , kami berjalan-jalan di sekitar kota . Wahh , bestnyaa bila dapat berjalan berdua-duaan dengan my cute Mushy di seluruh bandar . Lucky my mom trust her to drive her big car tuh . Yang drive kecik kan . heehhehe . TQ So much Mushy ! Shopping yang sederhana sahaja . heheehhe . After hangout berdua , my Mushy bawak Lisz family pulak bershopping . Berjalan kaki yang sgt memenatkan tawuk . Dapat belikan baju adik-adik . hehe .

Supposed untuk meet my Bff Tengku Azhani there . Tapi dia sgt lahh busy oke . Then late hallohallo untuk berjumpa . Tiada rezeki lahh nampaknya untuk Lisz perkenalkan My Mushy pada Tengku . Tape lahh , next time oke my dear Tengku kita jumpa . Selagi usia maseh panjang .

Beritahu anda bahawa :
Hari yang sungguh menyeronokkan dan mengembirakan . Menang dan bershopping sahaja . lalalala :)

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction