Monday, January 23, 2012

Already gone !


APA yang Si Pecinta Aneh ini cuba sampaikan ?

Di tahun , impian dan azam baru yang hampir-hampir musnah . Apa yang sudah berlaku tiada guna untuk dipertikaikan . Penyesalan menyelubungi hidup . Be strong boy and girl . Yang dah berlalu usahlah dikenangkan . Mulakan dengan yang baru . Buang yang keruh dan ambil yang jernih . So upset much .

Hidup Si Pencinta Anehh nehh semakin huru-hara . Kekusutan , kebingungan , kesedihan , dan bermacam-macam perasaan yang wujud dihati dan hidup ini . Satu persatu yang berlaku . Lisz hanya mencari sesuatu yang pasti untuk kita miliki . I'm not strong enough . But i've tried all my best in this wonderful life .

How many days already still fighting dengan Mushy . Tak tahu kenapa dan harus bagaimana lagi untuk selesaikannya . Berbincang sudah tiada keserasian . Segalanya adalah bertentangan antara satu sama yang lain . Bila nak habis ? Lisz memang keras kepala . Susah nak mengaku kalah sebab rasa diri tak bersalah . Cuba untuk sampaikan dan pahamkan dia dengan apa sebenarnya yang Lisz mahukan dalam relation dan hidup nehh . Tapi , im failed ! Apa harus Lisz buat ? Buntu sangat !

* Maafkan Shumy okay . I'm still loving you all the time of my life . Rasa sunyi dan sepi bila Mushy tiada disisi . Maafkan shumy sebab tak pick up call or reply text mushy . I'm not in the mood . Fikir baik-baik apa yang dah berlaku . Happy Anniversary syg . NLEY forever okay !


Belated Happy Birthday to my TTM , Mr.Saifulizan bin Misman !
Sweet 23rd Years old on 18.01.2012 . May God bless you .
I'm wishing you best of luck dear :) HB Boy !

Selamat Malam semua dan mimpi yang indah-indah yea . Bye and wassalam .

2 comments:

nuerule areyin said...

be strong :)

Miss Lisz said...

Thanks you . i'll foe that , im sure !

nlad
A women with a different kinds of addiction