Tuesday, January 31, 2012

Day III : Hangout .


Three times already posting about Hangout nehh . Sebab Lisz ada snap picture semasa hangout tuh kan . So simpan masuk hard disk jaa buat apa . Siapa nak tengok kan ? Sini lahh tempat post yang terbaik kott . Macam blogger-blogger yang lain jugak kan . Clap your hand kalau setuju oke ?

Nak promote nehh , cantik tak seluar kodroi pink Boot Cut Lisz tuh ? hehehe . Lisz beli dekat Johor Premium Outlet (JPO) jugak . Dekat butik GAP . Tapi seluar tuh high cut , Lisz tak boleh nak tight in seluar tuh pakai dengan belt taw . Haishhh . Sebab dah suka sangat , Lisz test , muat then terus pergi kaunter bayar . Mesti semua tertanya-tanya kan kenapa warna pink ? hehehe . Minat tetiba , tak suka ? hah . dah beli dan dah pakai dah pon . Mushy kata cantik !

I Love them so much lahh okay . Fullstop !

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction