Tuesday, January 3, 2012

HAPPY NEW YEAR , 2012 !

Assalamualaikum | Selamat Petang | Selamat Sejahtera
dan
Salam 1 Malaysia to all of you !

Hai semua , apa khabar ? Wahh di tahun baru 2012 nehh bermacam-macam azam korang heh ? Ada yang na kurus , ada yang nak berjaya , ada yang na tuh lahh , ini lahh . Hahaha . Alhamdulillah semuanya ke arah yang positif kan . Takkn negatif pulak kan ? Kalau masih ada yang berniat negatif macamtuh , padamkan lahh yea . Niat yang baik pon dapat pahala taw . Setiap niat itu kan doa . So , bersamalah kita tanamkan azam baru bersama dan berdoa lahh agar insan-insan yang tak berapa baik tuh , nakal atau degil dgn kita supaya terbuka matanya di tahun baru untuk berubah dan menjadi insan yang lebih sempurna dan dikagumi ramai . Kan kan ? Aminn .

Tahu tak apa lahh azam Lisz untuk tahun 2012 nehh ? hehehe . Banyak sangat oke azam Lisz di tahun baru nehh . Oke , dekat bawah nehh ada certain azam Lisz di tahun baru nehh :

1 . Lisz nak buat sesuatu kelainan seperti penampilan pada diri Lisz nehh . hehe .
2 . Lisz mesti kena pakai kereta pada tahun nehh .* Tapi ayah tak bagi Lisz beli kereta . Macamana ?
3 . Lisz nak simpan duit banyak-banyak dalam bank .
4 . Lisz nak buang jauh-jauh kisah lama dan tak mahu ingat mereka langsung !
5 . Lisz nak capai apa yang Lisz belum pernah dapat lagi . Cth : Nokia Lumia baru !
6 . Lisz nak berusaha hilangkan parut luka dan accident yang masih tak hilang-hilang lagi nehh .
7 . Lisz nak berusaha untuk dapat kerja yang lebih baik dan gaji yang berpatutan .
8 . Lisz nak ada Green Book untuk diiktiraf sebagai safety officer secepat yang mungkin !
9 . Lisz nak jaga berat badan dan saiz badan . hehehe .
10. Hah ? apa lagi heh ?

Tettt ! Banyak lagy tapi tak tertaip lahh . Banyak sangat nak cakap . Cukup lahh tuh kan . Hope dapat lahh Lisz capai tuh sume kan . Doa-doakanlahh yea untuk Lisz heh . Lisz sentiasa doakan untuk you all oke .

New is the year , new are the hopes and the aspirations , new is the resolution , new are the spirits , forever my warm wishes are for you , have a promising and fulfilling new year .

'' You can't change the PAST but you can make your PRESENT full of joy by learning from your mistakes done in PAST . Wishing you all a year and future full of happiness and blessings . ''

Disini Lisz ingin memohon maaf kepada semua jika ada kesalahan dan kesilapan yang telah Lisz lakukan pada  semua samada secara langsung atau tidak langsung sepanjang tahun 2011 hingga lahh sekarang . Maafkan Lisz yea dan Lisz telah pon memaafkan anda-anda semua . Kita sama-sama mulakan kehidupan baru ini dengan penuh senyuman dan ketenangan yea . Tapi , Lisz takkan pernah maafkan that Girl yang akan sentiasa menjadi kenangan HITAM dalam hidup Lisz yang pastinya ! 

I Love you all my lovely Family espeacially my mom , dad , Kaka , Alang , Achik dan Adek . 
I Love you to jugak pada Miss Emma Malina bt Md.Yunos . NLEY forever oke !
I Love you to pada my ttm , best friend forever and to all my dearest friends dekat belog nehh .

A  V E R Y  H A P P Y   N E W  Y E A R  2 0 1 2  ! ! !

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction