Thursday, February 23, 2012

My current mood : Sadness !


SAD ? Kenapa word SAD yang came out jadi title posting malam nehh ? Hm . I’m being sadness right now . So many kind of sad . The most important is all the sadness came from others that make me wanna to cry on . Who care ? Hah ! Just leave me a supporting message , its enough maybe .

Firstly , I’m being sad because of my family matters . I’m still not in the mood to hangout with them . I don’t know why . I’m still not in the mood to stay up together with them . Maybe because of the shouting-shouting on that day make me felt angry and i don’t want to involve with them for awhile until i’m getting better lately .

Yang keduanya adalah disebabkan Lisz kini jauh dengan orang yang tersayang . Rasa jauh sangat bila dia tidak disisi nehh . Tapi itu yang harus Lisz lakukan . I need and we need to do that untuk kebaikan masing-masing dan bukan untuk kepentingan masing-masing . Lisz kena cuba belajar untuk jauh daripadanya walaupun hakikatnya Lisz ta mampu dan ianya amat menyeksakan . Aku sayang kau ! SEDIHNYA !

Third sebab apa ? Hm . I’m sad sebab Lisz tak mampu buat keputusan untuk diri sendiri . Kenapa heh ?
Buntunya . Kusutnya . Pening  dan tertanya-tanya . Huhh !

Kenapa heh Lisz jady macam nehh ? Sebab apa ? I don’t know why . But in the other side , Lisz happy dengan hidup dan apa yang ada sekarang . Cuma certain perkara diatas buat Lisz jadi imcomplete . Mereka sangat lahh penting dalam hidup nehh .

Hope pagi esok Si Gadis Pencinta Aneh nehh bangun dengan penuh semangat dgn pemikiran yang baru dan bernas . I’m praying foe that . Guys , please pray foe me yeah . Thank you so much J

Time to sleep now . Coverall merah belum di iron lagi . Esok kena bangun awal sebab nak breakfast dulu dgn  Mushy before pegy kerja . Beg dan barang-barang yang lain pon kena siapkan sendiri kejap lagy . Banyaknya ! Merungut pulak kan sebab selalu dah biasa bangun pagi tinggal mandi dan sarung baju sebab semuanya telah disiapkan oleh Mushy sayang Lisz yang comot tuh . Berdikari lahh Cik Lisz !

No more to write here . Damn sadness . I miss you Mushy and I love my Mushy as i do before !

Good Night and Sweet Dream as well as can . Bye-bye . Wassalam !

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction