Friday, February 17, 2012

Surprised !

This is a Valentine's Day present i got on 14th Feb 2012 .

Okay let me share it here . Hah ! Lisz got this two kinds of hamper from someone that we call people . The red box one gave by my Mushy and the other one gave by Abang Salleh , Technician from my company pada tiga hari yang lepas bertarikh 14th February 2012 .

Si gadis pencinta aneh ini menyambut Valentine's day ke ? Opps ! Totally i'm not . Tiada sambutan untuk Hari Kekasih pon yang patut diraikan pada tarikh tersebut . It just a gift from them . It just a little Valentine's Day word yang hanya terpapar sekadar perhiasan . 

Hadiah pertama adalah kotak yang berwarna merah tuh . Sebuah kotak yang penuh dengan gambar-gambar love yang kecil di setiap ruangnya . As your information , kotak merah itu my Mushy buat sendiri taw . Graphic Designer kan . Kreatif yang teramat sangat Mushy nehh . Cantik sangat . Kotak berwarna merah yang menarik disertakan dengan sepasang Long Stripe Dress yang Lisz idam-idamkan dan sekuntum bunga ros hidup berwarna merah yang menjadi inspirasi disetiap sambutan ulangtahun bagi Lisz . Surprised yang betul-betul buat Lisz terharu dan ianya WONDERFULL , Joy of love !

The other one yang Purple hamper tuh pula adalah pemberian saguhati daripada Abg Salleh . One of technician from company Lisz . He told me that , hadiah tuh memang dia nak bagi Lisz sebelum dia bertunang pada 15 Feb hari tuh . Ta sangka Lisz dapat hadiah tuh daripada abg Salleh . Dont you worry abg , Lisz senantiasa doakan agar jodoh abg dgn tunang abg tuh berkekalan selamanya . Khawin mesti jemput Lisz datang okay . Dalam hamper tuh ada 3 items that are Ferrero Rocher Chocolate , sejambak bunga ros merah dan Teddy Bear cumil berwarna merah jambu warna kegemaran kaka Lisz , Sis Ayu .

Thank you so much to both of you sebab ingat Lisz dan sudi bagi Lisz hadiah tersebut . Ianya sungguh bermakna buat Lisz . Bersyukur ke hadrat Ilahi sebab masih ada yang sudi untuk beri Lisz something kejutan yang istimewa macam nehh . Again , thank you so much to Mushy and Abg Salleh !

Note : Lisz tersenyum saat terima hadiah nehh espeacially dengan Red Roses tuh . TQ so much !
Selamat menjadi tunang orang yea Abg Salleh . Congratulations abg Salleh !

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction