Thursday, February 2, 2012

The whole day today .


A very good evening everyone and salam 1 Malaysia .
How are you boy and girls ?
Semoga semakin hari semakin membaik segala yang anda lakukan ok .

Today Lisz goes to work dengan mood yang seperti biasa lahh .
Dihantar selalu pergi ke kerja oleh Mushy by her motorcycle after selesai breakfast bersama .
Lepas jaa dari gate Mmhe , Lisz kena hantar sms macam nehh dekat Mushy :
'' Mushy , shumy dah masuk taw . hehehe '' .
Itulah rutin harian yang mesti dilakukan oke .
Dutch Lady Chocolate , Milk or strawberry flavor mesti kena minum pagi-pagi .
Tak minum akibatnya kelaparan dan batery body getting weak . * Macam HP jugak kalau tak charge kan .

Now this rasa macam nak fever . Tapi Lisz susah nak demam kott . How many years already Lisz tak demam . Sakit lain senang jaa datang . Headache akhir-akhir nehh benar-benar buat Lisz tension . Lama sangat tak kena pening kepala yang macam nehh jugak . Nak pergi klinik tapi capitall M lahh (malas) . Lisz tak perlu risau sebab Mushy senantiasa ada disisi nehh jaga Lisz . Boleh macamtuh ?

Oke , panjangnya Lisz bercerita hari nehh kan . Malam nehh ada sesiapa nak join Lisz main futsall tak ? Lets go babes ! Malam nehh team Lisz ada friendly dengan team dari Hospital Sultanah Aminah (Hsa) dekat Mount Austin pada pukul 9pm . Futsal such as the best sport that i would like to spent with . Come enjoy us and play futsal together !

* Mushy cepat balik ! Shumy pening kepala dan lapa sangat dah nehh !
That's all foe today . Thank you .

3 comments:

sHieRa cAkAp said...

Bestnya dpt main futsal. Good luck utk team lisz!

zulhilmi tempoyak said...

tu yg pening kot...

non stop action.. heee

Miss Lisz said...

Shiera kalau na main or join us , dialu-alukan lahh dear . Come join us :)

yess . maybe sebab non stop action kan . Na buat macamana . Tak boleh duduk diam kan .

nlad
A women with a different kinds of addiction