Saturday, March 31, 2012

Kami ke PERLIS !


MASKOM Netball Team from Melaka .

Lisz and our team from Melaka went to Perlis on month of March this year . Tarikh tak ingat dah . This is about 3 days we stay at Puspanita Homestay Negeri Perlis tuh . Selesa dan kemudahan mudah untuk didapati . 
Actually this is a UNIMAP Netball Tournament . Ada kategori masing-masing . Lisz dan Emma diimport bermain untuk katgori IPT team MASKOM (Majlis Sukan Komuniti Malaysia) . Players yang lain pula dari Sekolah Sukan Negeri Melaka . Mereka perfom dengan baiknya . 

Finally , Maskom team just got 2nd place kalah dengan Uitm Shah Alam yang majoriti all players nya dari players Malaysia dan negeri . Tahniah diucapkan lahh yea ! 2 Team from THO , sekolah adik Lisz bermain di bawah 18thn , masing-masing berjaya dgn cemerlangnya ditempat pertama dan ketiga . Tahniah adik !

To Maskom lecture , thanks sebab sudi import Lisz dan Emma yea . Seronok dapat jugak merantau ke Negeri Perlis . Bershopping sakan dekat Padang Besar . Walaupon tiada yang speacial mana pon kt Perlis , ianya menyeronokkan . 12 jam lebih tuh nak ke sana . jauh bangat ! Bayangkan Lisz naik bus dari Perlis pukul 6 pm sampai ke P.Bandar Pasir Gudang pukul 9 am besoknya . Lama ouhh ! Ticket price is RM 77 per person . Nasib baik dapat elaun , tiket pegi balik di sponsor . Kalau tak jangan harap lahh kan .

Hahahaha . That's all . Goodbye , Jumpa lagi Negeri Perlis !
Read more ...

NEW stripe dress !

People look at me below :


Hahaha . I'm laughing much . Finally i got this beautiful stripe dress from her .
Who is she ?
Dia adalah Miss Ema Malina bt Md.Yunos aka Mushy yang cute miut tuh .

Selalu jalan-jalan nampak bermacam-macam fesyen dress . One day tuh terjatuh hati bila tengok dress nehh . But ta beli pon . Sebab no cash money . Nak withdraw money , but masa tuh dah kol 12 am kan . Mana boleh kuwakan duit . If CIMB Bank can lahh , itu pon after 12.30 am katanya . Just forget it . Sedapkan hati , tape lahh , nanti jumpa yang lagi cantik kott .

Besoknya , Valentine's Day . Lisz tak sambut pon . Cuma teringat . hehehe . Lisz bangun dari tidur nampak ada sekotak hadiah yang menarik inside my messy locker tuh . Cepat-cepat bangun dan ambil kotak tuh . Gambar hadiah nehh ada dalam posting Lisz yang lepas-lepas . Boleh tengok kalau nak .

Lisz baru jaa sekali pakai dress nehh masa keluar dengan mushy . Dia paling tak suka kalau Lisz beli baju baru dengan dia atau dia belikan , Lisz rasmikan dengan orang lain . Huhh , kena akur lahh Lisz .

Cantik sgt taw dress tuh . Mushy beli untuk shumy . Terima kasih yang tidak terhingga yea sayang ! Nanti beli lahh dress lagi heh . hehhehe . I love you Mushy !
Read more ...

Thursday, March 1, 2012

Our team at MMHE !


Hello everyone , what’s up ? Everything okay right ? I’m too here . See the picture above . Ouch ! That’s my heroes for Efficient Technology Sdn Bhd company at Mmhe . Lisz work as a safety promoter for this company at Mmhe . Our company just only have 15 manpower and below . Nampak kan ? Masing-masing bertopi puteh dan bukan general workers . That’s why ada yang kata staff-staff Eftech nehh sombong-sombong . But i don’t think so . Don’t judge people by its cover . Agree ?

All the Eftech staff nehh sporting gila babi . Lisz sayang mereka semua even sometimes mereka pernah buat Lisz sedih or whatever else . I’m being happy bekerja dgn mereka sbb mereka semua adalah pekerja y bersatu dlm satu team dan senang utk menerima arahan walaupon Lisz adalah yang paling termuda diantara mereka .Habes project nehh nanti Lisz taktahu akan terus bersama company nehh lagi or tidak . InsyAllah kalau ada rezeki , adalah kan . Lisz pon maseh muda dan maseh byk y harus dipelajari lagi . I want to do the best , foe sure !

Thank you abg-abg yang selalu jaga dan mendidik Lisz sepanjang mula berkhidmat  sehinggalah sekarang . It’s mean a lot to me . Be nice to me and i’ll more than to you .
Read more ...
nlad
A women with a different kinds of addiction