Saturday, March 31, 2012

NEW stripe dress !

People look at me below :


Hahaha . I'm laughing much . Finally i got this beautiful stripe dress from her .
Who is she ?
Dia adalah Miss Ema Malina bt Md.Yunos aka Mushy yang cute miut tuh .

Selalu jalan-jalan nampak bermacam-macam fesyen dress . One day tuh terjatuh hati bila tengok dress nehh . But ta beli pon . Sebab no cash money . Nak withdraw money , but masa tuh dah kol 12 am kan . Mana boleh kuwakan duit . If CIMB Bank can lahh , itu pon after 12.30 am katanya . Just forget it . Sedapkan hati , tape lahh , nanti jumpa yang lagi cantik kott .

Besoknya , Valentine's Day . Lisz tak sambut pon . Cuma teringat . hehehe . Lisz bangun dari tidur nampak ada sekotak hadiah yang menarik inside my messy locker tuh . Cepat-cepat bangun dan ambil kotak tuh . Gambar hadiah nehh ada dalam posting Lisz yang lepas-lepas . Boleh tengok kalau nak .

Lisz baru jaa sekali pakai dress nehh masa keluar dengan mushy . Dia paling tak suka kalau Lisz beli baju baru dengan dia atau dia belikan , Lisz rasmikan dengan orang lain . Huhh , kena akur lahh Lisz .

Cantik sgt taw dress tuh . Mushy beli untuk shumy . Terima kasih yang tidak terhingga yea sayang ! Nanti beli lahh dress lagi heh . hehhehe . I love you Mushy !

1 comment:

sHieRa cAkAp said...

I'm lovin the dress. Cantik!

nlad
A women with a different kinds of addiction