Thursday, May 31, 2012

I'm being tired much ?


Hm . Lately I've been tired and uninspired . Why ? Ini semua disebabkan Lisz melayankan sangat perasaan dan kepenatan ini . Lisz mesti mengeluh bila terasa teramat penat sebegini . Huhh ! Rasa macam nak tidur dan tak perlu bangun lagi untuk hadapi apa yang bakal berlaku pada keesokan harinya . Hishh ! Mulut Lisz jahatnya . Tak baik kan macamtuh . Dah nama kehidupan kan . Kena tabah , sabar dan hadapinya dengan senyuman macam lagu yang Awi Rafael dendangkan ketika di konsert mania minggu ke-2 tuh . It was so meaningfull song for me . Yeah !

Nowadays kerja Lisz just banyak menghabiskan masa dengan aktiviti walkabout disetiap module dekat platform tuh . Penatnya ! Kesana-kemari Lisz kena pergi . Hm ! Macamna heh nak atasi masalah nehh ? Lisz safety dah lahh seorang jaa . Kenapa ada yang masih taknak faham Lisz nehh ? Hm . Sedihnya . Kadang-kadang takda masa nak tengok or melawat staff-staff Lisz buat kerja . Im so sorry to our staff sebab tak dapat nak monitor you all disebabkan masalah yang macam nehh . But , im sure i'll try my best untuk jaga and monitor korang sebaik yang mungkin . Hope that Lisz akan sentiasa bersemangat untuk perform dalam bidang kerja nehh . Aminnn .

This night nak pergi dinner steamboat dekat RAWA Restaurant's with family dan bakal abang ipar Lisz , his name Rasikin or abg Ikin . Dia baru balik daripada Offshore then come untuk belanja kitaorang makan . Hm ! i'm jealous much bila tadi kaka balik bawak NEW Canon Camera bought by her boyfriend tuh ! Jelesnya lahh hai ! Tada pon orang nak belikan Lisz macamtuh .

Okay lahh . There's nothing else i can say . Mood now tak best langsung . Argggghhhh ! I'm feel like to cry now . Bila heh mood nehh nak okay . I don't like this feeling lahh ! Taknak dan takkan pernah mahukannya ! Everyone , please don't make me feel like this . I'm getting weak .

Doakan agar Mushy cepat sembuh dari demamnya . Aminnn .

3 comments:

EtySalbiah Abdurrasik said...

hii dear..halo2..visit u nice blog..love it yaa..;D

✿Lady Ainaa✿ said...

ciannye sis.. biaselah tu, org bekerjakan??? xpelah, dont give up easily key??? kalau dah sampai memudaratkan dri sgt2, berdoalah pd Allah supaya dipermudahkan dan diberikan pertolongan..

wooww!~! sedapnyew mamam steamboat... Hav fun! Chill darling

Miss Lisz said...

Thanks EtySalbiah Abdurrasik .I'll visit you back . Love it too yeah .

Lady Ainaa : Thanks for the attention . I never do to gve up . Must be strong kan . and i'll for that . Thanks for the support and pray for me yeah .

Sedapkan . You can come and join us lahh . It was so delicious taw . Hehehe :)

nlad
A women with a different kinds of addiction