Sunday, May 6, 2012

My Graduation Description

HELLO everyone ,
Wahh ! I’m so happy much sebab finally dapat jugak Lisz luangkan sedikit masa untuk update blog nehh . Thanks to God lahh . Sebelum itu , I would like to ask you all , How’s life ? Everything okay dan sihat-sihat belaka kan . I’m sure that . Ouch ! Silent stalker yang jahat ! Lisz tank tahu langsung pasal kau . Go away dan tak perlu sibuk-sibuk nak baca entry or posting aku okay . Tak payah nak sibuk-sibuk tahu tentang aku . Tapi aku yakin kau akan kepoh utk bukak blog aku jugak kan . Ahhh ! Pergi mampos sama kau ! Hidup aku , aku punya SUKA ! Blog aku , aku punya HAL !

Marahnya Lisz kan . Itu lahh geram sgt dgn silent stalker yang macamtuh . Jeleskan Lisz lahh tuh . Hahahahaha * Ketawa jahat nehh . Mulut aku , apa kau kesah !

Okay . Let me story you all about my Graduation Day on 28th April 2012 . It was so nice and special day to me . Rasa bangga akhirnya dapat jugak berjalan di atas pentas mengambil segulung scroll dan dilihat dengan senyuman oleh kedua ibubapa yang tersayang serta Mushy , kaka dan my liltle brother yang turut memberi sokongan pada Lisz . Happy sangat-sangat . Alhamdulillah akhirnya majlis graduation berakhir dgn baiknya .
Mom , Ayah , Mushy , Kaka , Alang , Achik dan Adek :
Lisz dah konvo dan dah dapat keputusan yang memuaskan walaupun Lisz tak dapat anugerah pelajar cemerlang setiap kos . Maafkan Lisz yea ! Anie sayang semua !

Lisz cuma dapat 4 Pensijilan Academic Awards untuk 3 kali sahaja dapat 4.00 flat setiap semester . 1 lagi pointer 3.91 pada semester 4 . Semester lain Lisz just mampu peroleh 3.50 keatas sahaja . Total CGPA Lisz hanya peroleh 3.82 . Hope that Lisz dapat pengecualian bayaran balik pinjaman MARA yang Lisz pinjam time study dulu . Harap sangat .

Rasa puas sangat setelah penat belajar kita diiktiraf dengan setiap majlis konvokesyen yang diadakan . Dapat rasa macamna pelajar-pelajar yang lepas yang dah habis belajar tuh kan . Lisz datang lambat , dapat lahh pakai Jubah yang bersaiz besar . Saiz L okay . Lucky Lisz tinggi kan . Tak nampak besar pon jubahnya . Lisz berjubah biru berselepang dua berwarna kuning bagi pelajar yang memiliki CGPA 3.50 ke atas . Bangga sangat dapat sarung pakaian tuh walaupun ianya hanya disewakan buat majlis tersebut sahaja .

By the way , Lisz nak say thank you so much pada my parents , my mushy and my lovely siblings yang hadir dan temankan serta dorongan dan sokongan yang diberikan . Tak lupa pada grandma Lisz yang duduk kat Masai tuh juga sudi untuk ikut our family untuk sertai Lisz konvo . Jutaan terima kasih yang tidak terhingga Lisz ucapkan . I love you all more than you love me lahh !

Tidak lupa juga kepada kengkawan yang said CONGRATULATIONS pada Lisz . Geng-geng safety di MMHE , especially safety-safety di Gumusut Kakap Project . Rakan-rakan seperjuangan sekalian . Thanks yeah foe the wishes !

Its enough maybe . Cakap banyak sangat dah nehh . Seronok dan gembira tidak terkata . Rugi kalau kita tak pergi konvo taw . Seriously i’m talking to you . Doakan Lisz hope that Lisz Berjaya untuk teruskan lagi perjuangan Lisz untuk menimba ilmu diperingkat Degree pulak akan datang . Lisz nak kemajuan yang lebih besar dari sekarang nehh . Lisz akan berusaha untuk terus maju , InsyAllah !
That’s all . Thanks you all J

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction