Saturday, August 4, 2012

Bad mood now .

Mushy vs Shumy

Hah ! Ini lahh dua manusia yang selalu bergaduh dan terus bergaduh . Hish , cakap untuk diri sendiri nehh . Hihihi . Dari bangun tidur tengok handphone baru nehh tiada apa-apa call or notification pun dari Mushy , dia terus mengamuk dan naik marah dan marah terus . Menyirap sangat ! Tahu kenapa ?

Sebab dia nehh memang pantang kalau dah ditidurkan Mushy , then bila bangun tengok Mushy takda dekat sebelah , hah ! Habes lahh menyinga ! Dah lahh tada kat sebelah tadi sebab Mushy kerja , then sedar dari tidur tengok hp tiada apa-apa pon . Huhh ! Naik temperature nehh . Mengamuk lahh apa lagii .

Kalau dia tak suka tetap akan tak suka lahh ! So jangan buat ! Now nehh malas nak pandang hp lagii . Mushy call berkali-kali , dia takkan angkat dan takkan reply message sampai rasa dia dah betul-betul cool . Sakit hati dan sakit otak kott dengan sikap dan kerenah dia nehh kan . That's the real me lahh . Mushy lahh yang hanya mampu tahan dengan sikap buruk dia nehh . Tahu ?!

Malas nak cakap banyak . Dia memang susah nak dijaga . Terima lahh dia seadanya . Nak berkawan dengan dia mesti berhati kental , sabar dan tabah sebagaimana yang Mushy dia buat untuk sentiasa tackle dan pujuk dia sampai dia benar-benar OK . Itu hebatnya Ema Malina dia . Apapun akan Musy buat untuk dia . Beruntungnya lahh kan . Hihihihi . 

Mood raya tahun nehh 15% sahaja sebab banyak yang outstanding lagi . Buat renovation rumah terbengkalai . Rumah dah macam puaka . Bersepah dan berselerak gilaa dan dipenuhi dengan barang-barang . Serabut  pale otak ! Tukang rumah dah bawak lari RM14 000 tanpa siapkan rumah yang hanya dah buat 30% sahaja . Balance belum dibayar habis . Another RM 4, 000 . Jiran sebelah turut jadi mangsa , dah bayar RM 13 000 tanpa ada apa-apa lagi . Barang langsung tak nampak ! Tukang melayu pulak tuh . Boleh bagi cadangan tentang ini tak ? Tukangnya masih disekitar pasir gudang dan isterinya adalah operator di kilang mak . Boleh bantu saya , comment yeah .

That's all . Not in the mood nak shopping raya . Next week mungkin with Mushy :)

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction