Friday, October 12, 2012

Hello , EVERYONE !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera Lisz ucapkan kepada semua . Apa khabar my dear friends and peeps ? You all semua okay ta ? That's good lahh if you all sihat walafiat dan baik-baik saja . Rindunya Lisz kat semua especially dekat belog Lisz yang dah lama sangat Lisz ta belai kan . Suddenly rasa so sad sebab ta berkesempatan diri ini na menaip dan update belog kesayangan Lisz nehh . I miss you so badly MY OFFICIAL BLOG !

Lisz so busy much . Banyak sangat kerja na buat . Lisz seorang jaa kan yang incharge bahagian safety untuk this company . I've no choice , need overtime until 10pm . Tired sangat-sangat even kerja ta berat mana . Hanya buat pemantauan dll .Sometimes , rasa best keja malam sebab sangat relax daripada siang hari . Standard lahh kan . Kata pon kerja . Kerja apa yang ta penat kan ? As a boss pon penat jugak kan .

Bermacam-macam yang berlaku dlam kehidupan Lisz akhir-akhir nehh . Sedih , happy , ketawa dan banyak lagi perasaan yang ada . 3 in 1 . Lisz sentiasa kott cuba tabah dan sabar untuk semua dugaan dan ujianmu Tuhan . Lisz redha dengan semua ini . Ada hikmah kan disebalik semua ini . Im just REDHA . Tapi kadang-kadang Lisz ada juga minta untuk bagi Lisz sikit ketenangan dan sokongan untuk Lisz teruskan kehidupan ini walau pada hakikatnya Lisz tak mampu ! For sure , Life is not easy as you think !

Lisz rasa macam na lari jauh-jauh . Tiada seorang pon yang na faham diri Lisz nehh . Liz buntu dan kusut lahh . Na buat-buat kuat tapi lemah sebenarnya . Na tunjuk-tunjuk bahagia tapi sebenarnya sedih . Hm . Lisz harapkan yang terbaik dalam hidup . InsyAllah kalau Lisz sentiasa berdoa dan berusaha pasti Lisz berjaya kan kecapi apa yang Lisz mahukan .

Tahu tak ? Lisz sayang semua yang sentiasa ada disisi ini . Lisz sayang semua yang selalu dan sentiasa bagi Lisz semangat dan sokongan pada Lisz . Lisz sangat cintakan keluarga Lisz . Lisz cintakan my best partner Mushy . Lisz cintakan team Greater's 8 yang selalu kepoh-kepoh dekat Whatsapp tuh . Ya Tuhan ! Lisz sayangkan mereka semua sangat-sangat ! Tolong jangan rampas mereka dari hidup Lisz heh ! Please ! Lisz mohon sangat sebab Lisz tak mungkin mampu untuk teruskan hidup nehh tanpa mereka semua ! Lisz sangat cintakan mereka sangat-sangat ! Please GOD !

Sedih sangat dengan apa yang berlaku . Semoga Tuhan sentiasa ada untuk kita semua yea . Cukup lahh setakat disini . Sayu sangat hati ini . Lisz tak nak kehilangan orang Lisz sayang . Lisz na buat yang terbaik dalam hidup Lisz . Apa yang lebih penting Lisz nak bantu mak dan ayah Lisz . Lisz tak nak mereka susah-susah untuk keluarga lagi . Pray for me yeah . I will for that . I'm promise !

Enough yeah . My friend , just go for your dinner okay . Take care of yourself . Don't be naughty boy and girl .

Tak lupa pada PMR Candidates :
Good Luck and Do your best ! You can do it ! Cayouk-cayouk !
Semoga berjaya dengan cemerlangnya okay !

Selamat malam yea semua . Have a sweet and nice dream . Tengok bintang yang berkelip kat luar tuh , ingat lahh Lisz dekat sini yee . I love you all so much . Thank you so much ! Goodbye .

7 comments:

S'kor D'Red said...

sombong ea sekarang...

Miss Lisz said...

Bukan sombong lahh . Busy . Hihihi .
Cakap org . Dia pon sombong !

Aida Omar said...

Saya baik2 saja :) hehe.. Tak pe utamakan kerja dulu ea dak.. ada free2 baru update. Betul2 kerja malam2 hari sangat best tenang je rasa.. Mohon bertabah ea dear harap dear sentiasa kuat semangat menghadapi kehidupuan :)

Btw aida singgah dari Fans Page Kami Si Blogger :)

Miss Lisz said...

Thank you so much dear friend Aida Omar for the comment and coming here . Nice to be your friends . Thanks for the support . It's mean a lot to me . Every single verse from you .
Hope too . I've done following you .
Thanks for being my friends dear .

Yanie Andierah said...

follow blog ni :')

✿Lady Ainaa✿ said...

be strong ye sis... take your time to heal ur herat, to heal ur time and to heal everything and then be better than ever..=)

S'kor D'Red said...

bluerkk..bluerkk...bluerkk...ahahahaaaa...

nlad
A women with a different kinds of addiction