Monday, June 10, 2013

For the first time ...

Buat kali pertama lisz menerimanya . * Ema Malina pon .

Hai! Selamat malam dan assalamualaikum . 
Pergi tidur yee sebab dah lewat malam nehh . * ayat aku memang macam nehh .
Esok nak bangun awal dan mulakan hari yang baru kan . Tak elok tidur lambat nehh . Eye bag, too bad.
Before tidur cuci muka, basuh kaki, brush teeth dan tidur . Opps! Baca doa tidur dan tarik blanket .

Tadi blogwalking some belog yang ngetop dekat Nuffnang. Awesome. Best. 
Pandai mereka tuh create something yang menarik minat pembaca dan follower kan. 
Kita punya belog nehh buat tatapan sendiri jaa. Jealous much. Follower ramai kott.
* Tak pandai lahh nak jadi sekreatif macam beliau tuh. But i try my best. Hihihi.

Hah! For the first time dapat panggilan telefon dari IPD Seri Alam datang untuk ambil surat.
Surat tawaran Ujian Pemeriksaan Fizikal Pengambilan Jawatan Konstable Wanita 2013. Yeayy!
Mood happy jaa. Senyuman terukir. But not only me, Ema Malina pon dapat jugak okay.
Cuma tarikh untuk ujian tersebut jaa berbeza tapi diuji ditempat yang sama.
Mom dulu dapat jugak tawaran jadi polis. Tapi tolak muntah-muntah. Hanyut cinta di Johor katanya.
Tak fikir kerjaya dan now cuba capaikan impian dia nak salah seorang anaknya jadi polis!
 InsyAllah ada rezeki ada lahh kan. Doakan kami yee dear peeps :)

Hm. Preparation ongoing. Next week dah test. Anything yang boleh dishare utk ujian fizikal nehh ?
Drop here. Document tak complete lagi. Too bad.

Pending nak hantar pengesahan tugas kerja dekat JKKP untuk dapatkan yellow card. Spoiled came from some part yang tak ikhlas. Aduhh! Pusing dibuatnya. 12hb last hantar.
Mom, you're the only one yang akan terus membantu anakmu yang choosy nehh.

Okay lahh. Time to sleep. Semoga hari esok adalah lebih baik dari hari ini. Aminn.
Turn Off the light. Wassalam :)

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction