Friday, October 23, 2015

Its Friday...

Alhamdulillah its Friday again. 
Astagfirullah for my past. 
Alhamdulillah for my present and InsyaAllah for my future.


Just done dance training with my friends. Wahh, belajar menari pulak aku kan. Multi-purpose pulak rasa bila semua aku get involve. Bukan tamak tapi aku saja nak mengisi masa lapang. Masa banyak terluang dah sekarang nehh. Bebas nak melakukan apa sahaja.

Tett gambar kat atas saja nak promote colorful hari ini pergi kerja. Ada sikit semangat lahh.
Tuhh senyum ada banyak sikit. Buat lahh apa pon selagi aku masih untuk mampu ukirkan senyuman.
Bahagia didalam siapa tahu kan. So far im a quite happy dengan kehidupan sekarang.
Semakin membaik, alhamdulillah.

Next week dah start audition untuk dance. Nervous sebab first time but aku cuba buat yang terbaik untuk team. As long aku tak kekok dan tak lupa step insyAllah team nehh nampak perfect.

So tonight nak pergi Netball friendly dekat Stadium Pasir Gudang. Alang-alang pekasam kan memang tight schedule aku. So terus kesana untuk friendly plus training jugak lahh.
We'all prepare untuk game 31 Oct nehh di Kulai nanti. For sure my team akan turut sertakan diri lahh yee.

Okay see you later. Semoga apa yang aku impikan dan apa yang aku harapkan tercapai suatu masa dan suatu hari nanti! Doakan aku yaa kawan-kawan!

Aku dan rinduku yang masih untukmu selamanya..

Salam Jumaat :)

No comments:

nlad
A women with a different kinds of addiction